enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,2379
EURO
37,2086
ALTIN
2.992,74
BIST
8.813,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Açık
21°C
K.Maraş
21°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Salı Açık
23°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
34,2456
EURO
37,2199
ALTIN
2.988,05
BIST
8.869,98

Büyükşehir’den Ruh Sağlığı Günü’nde Anlamlı Etkinlik

Büyükşehir’den Ruh Sağlığı Günü’nde Anlamlı Etkinlik
REKLAM ALANI

Büyükşehir Belediyesi, 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü dolayısıyla Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi personelleri ve danışanlarına yönelik Menzelet Mesire Alanı’nda etkinlikler düzenledi.

Sosyal belediyecilik çerçevesinde toplumun tüm kesimlerine yönelik faaliyetlerini artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliği daha hayata geçirdi.

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle, Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi personelleri ve danışanlarının katılımıyla Menzelet Mesire Alanı’nda piknik ve tekne turu düzenlendi.

​​​​​​​

Doğanın huzur dolu atmosferiyle keyifli bir gün geçiren katılımcılar, Menzelet’te tekne turuyla da unutulmaz anlar yaşadı. Renkli anlara sahne olan etkinlikte gönüllerince eğlenen katılımcılar, etkinlikten duyduğu memnuniyeti belirterek Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, sosyal belediyecilik çerçevesinde toplumun farklı kesimlerine yönelik etkinlik ve projelerin artarak devam edeceği belirtildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.