enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3228
EURO
35,1013
ALTIN
2.301,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3258
EURO
35,1397
ALTIN
2.296,21
BIST
9.055,75

Çocuklar Sporun İyileştirici Gücüyle Yaralarını Sarıyor!

Çocuklar Sporun İyileştirici Gücüyle Yaralarını Sarıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Oryantiring Federasyonu iş birliğiyle geçici barınma merkezlerinde çocuklara yönelik eğitsel ve sportif etkinlikler düzenledi. Çocukların doyasıya eğlendiği etkinlik, ebeveynlerin de beğenisini kazandı.

Şehrin yeniden imarı ve hayatın normale dönmesi noktasında faaliyetlerini hummalı bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, depremzedelere yönelik psiko-sosyal desteklerine de devam ediyor. Farklı yaş gruplarına yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyen Büyükşehir, özellikle çocukların afet sonrası yaşayabileceği olası travmaları en aza indirmek ve sosyalleşmelerini sağlamak için de çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Türkiye Oryantiring Federasyonu iş birliğiyle Baykar ve Karacasu Konteyner Kentte çocuklara yönelik eğitsel ve sportif etkinlikler düzenlendi. ‘Sporun İyileştirici Gücü ile İyileşinceye Kadar Desteğe Devam’ sloganıyla gerçekleştirilen rehabilitasyon etkinliğinde çocuklar hem spor yaptı hem de eğlencenin tadını çıkardı. Aileler, çocuklara yönelik düzenlenen etkinliklerin çok faydalı olduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Etkinliklerimiz Devam Edecek

Etkinliğe ilişkin açıklamalarda bulunan Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu, “Maalesef bölgemizde çok büyük bir afet meydana geldi. Bu süreçte özellikle çocuklara biraz moral olması adına böyle bir etkinlik organize ettik. Amacımız çocuklarımıza, gençlerimize ulaşmak. Onlar bizim için çok değerli. Bu organizasyonu gerçekleştirmemizde bizlere destek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne de çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemizle iş birliği içerisinde etkinliklerimizi sürdüreceğiz. İnşallah birlikte çok güzel organizasyonlar gerçekleştireceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.