enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Dulkadiroğlu’na Hizmetimiz Artarak Devam Edecek

Dulkadiroğlu’na Hizmetimiz Artarak Devam Edecek

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Duraklı ve Sakarya Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlattı. Başkan Okay, ilçesine çok önemli yatırımlar yaptıklarını dile getirerek, “Bu yatırımlarımız artarak devam edecek” dedi.

Duraklı ve Sakarya mahallelerinde ziyaretlerde bulunan Başkan Okay, Dulkadiroğlu’na kazandırdığı projeleri anlatarak, yeni dönem için müjdeler verdi. Özellikle alt yapının yenileneceğini ve kısa sürede cadde ve sokakların iyileştirileceğini anlatan Başkan Okay, yeni dönemde hizmetlerin artarak devam edeceğinin altını çizdi.
Başkan Okay, vatandaşlarla yaptığı istişaresinde şunları söyledi:
“Göreve geldiğimiz günden bu yana Dulkadiroğlu’nun gelişmesi, kalkınması ve daha iyi bir noktaya gelmesi adına çok önemli çalışmalara imza attık. Ancak bugün geldiğimiz süreçte asrın felaketi ilçemize çok büyük zarar verdi. Devletimizin gücü, milletimizin sarsılmaz inancıyla bu sorunların üstesinden gelmeyi bildik. Hep birlikte asrın felaketinin izlerini silme adına bir yıldır mücadele ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte daha önce olduğu gibi ilçemizi daha güzel günlere taşıyacağız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.