enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
31°C
K.Maraş
31°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
34,0462
EURO
37,9983
ALTIN
2.822,89
BIST
9.957,72

Geleneksel Ağustos Fuarı’na Rekor Katılım; İlk 3 Günde 150 Bin Ziyaretçi

Geleneksel Ağustos Fuarı’na Rekor Katılım; İlk 3 Günde 150 Bin Ziyaretçi
REKLAM ALANI

Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı, ziyaretçi akınına uğradı. Fuar, ilk 3 gününde 150 bine yakın misafir ağırlayarak ziyaretçi rekoru kırdı. 31 Ağustos’a kadar devam edecek fuara tüm Kahramanmaraşlıların yanı sıra çevre şehirlerdeki vatandaşlar da davet edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 20 yıl aranın ardından yeniden vatandaşlarla buluşturduğu ve 9 Ağustos Cuma günü açılışı gerçekleştirilen Uluslararası Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı, ilk 3 gününde ziyaretçi akınına uğradı.

Fuar, ilk 3 gününde 150 bine yakın misafir ağırlayarak ziyaretçi rekoru kırdı. Kahramanmaraş’ın kültürel ve ticari hayatına önemli katkılar sağlaması hedeflenen fuara Gaziantep, Malatya, Hatay, Kayseri ve Osmaniye gibi komşu illerden de ziyaretçiler akın ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği dev organizasyon, Kahramanmaraş’ın bölgenin cazibe merkezlerinden biri olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

31 Ağustos’a kadar devam edecek fuar süresince; birbirinden renkli ve eğlenceli konserler, tiyatro gösterileri, açık hava sineması, alışveriş ve spor alanları ile sahne gösterileri vatandaşlarla buluşmaya devam edecek. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, her gün 16.00 – 00.30 saatleri arasında misafirlerine kapılarını açan Geleneksel Ağustos Fuarı’na tüm vatandaşlar davet edildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.