enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri

Görgel ve Kirişci’den Şehitler Haftası’nda Anlamlı Ziyaret

Görgel ve Kirişci’den Şehitler Haftası’nda Anlamlı Ziyaret

Şehitler Haftası münasebetiyle 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile şehit ailelerini hanelerinde ziyaret eden Başkan Görgel, “Devlet millet olarak şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli ailelerinin daima yanındayız. Onları yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Şehit ailelerimiz baş tacımız” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile birlikte Şehitler Haftası’nda bir dizi ziyarette bulundu.

Ziyaret (7)-5

Şehit Hüseyin Varol, Mücahit Şimşek, Nurettin Ademoğlu ve Duran Karabuğaş’ın ailelerini hanelerinde ziyaret eden Görgel ve Kirişci, şehit ailelerine baş sağlığı ve sabır dileklerini ileterek acılarını paylaştı.

Ziyaret (6)-6

Daima şehit ailelerinin yanında olduklarını belirten Başkan Fırat Görgel, “Memleketimizin öz evlatlarının bizlere emaneti olan kıymetli ailelerini Bakanımız Sayın Vahit Kirişci ve teşkilatımızla ziyaret ettik, hatırlarını sorduk, dualarımızı gönderdik.

Ziyaret (5)-7​​​​​​​

Devlet millet olarak şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli ailelerinin daima yanındayız. Onları yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Şehit ailelerimiz baş tacımız. Bu vesileyle mukaddes vatan toprakları için canını feda eden tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz” dedi.Ziyaret (8)-6

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.