enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4363
EURO
34,7895
ALTIN
2.453,06
BIST
9.919,05

İsmet Karaokur Bulvarı’nda Yürüyüş Yolları Yenileniyor

İsmet Karaokur Bulvarı’nda Yürüyüş Yolları Yenileniyor

Şehrin ulaşım ağını iyileştirmek için yol yenileme uygulamalarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yürüyüş yollarının bakım onarımına da devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi’ndeki İsmet Karaokur Bulvarı üzerinde bir çalışma başlattı.

​​​​​​​

Yıkım ve enkaz kaldırma sürecinde deforme olan yürüyüş yolları tamamen yenileniyor. Nokta kabartmalı şeritler ve rampalarla özel gereksinimli vatandaşlar için daha kullanışlı hale getirilen yürüyüş yollarında yenileme çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada; yaya ve araç trafiğinde meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi ve ulaşım standardının artırılması noktasında çalışmaların artarak devam ettiği belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.