enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
31°C
K.Maraş
31°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
34,0462
EURO
37,9983
ALTIN
2.822,89
BIST
9.957,72

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Değişti

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Değişti
REKLAM ALANI
01.08.2024
A+
A-

Yusuf Kahraman’ın Görevi Sona Erdi

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde önemli bir atama kararı alındı. 18 Ağustos 2021 tarihinden bu yana Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Yusuf Kahraman’ın görevi sona erdi. Kahraman, il genelindeki eğitim kalitesini artırma konusundaki çabalarıyla tanındı ve bu süre zarfında eğitim camiasında önemli bir etki yarattı. Görev değişikliği, eğitim sektöründe geniş yankı uyandırdı.

Erhan Baydur Kahramanmaraş’a Atandı

Yusuf Kahraman’ın yerine, Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur atandı. Erhan Baydur, Isparta’daki başarılı çalışmalarıyla dikkat çekmiş ve eğitim alanında birçok yenilikçi projeye imza atmış bir isim olarak biliniyor. Baydur’un, Kahramanmaraş’ta da benzer başarıları yakalaması ve eğitimde önemli değişim ve iyileştirmelere öncülük etmesi bekleniyor.

Yeni Dönemde Beklentiler

Erhan Baydur’un Kahramanmaraş’taki yeni görevinde, eğitim alanında önemli yenilikler ve iyileştirmeler gerçekleştirmesi hedefleniyor. Baydur’un liderliğinde, Kahramanmaraş’ta eğitim kalitesinin daha da artırılması ve bölgedeki eğitim politikalarının güçlendirilmesi bekleniyor. Bu değişim, Kahramanmaraş’taki eğitim camiasında büyük bir heyecan yaratıyor ve Baydur’un başarılı çalışmaları merakla bekleniyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.