enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Kahramanmaraş’a Dev Proje Müjdesi: Türkiye’nin En Büyük Hal Kompleksi

Kahramanmaraş’a Dev Proje Müjdesi: Türkiye’nin En Büyük Hal Kompleksi

Cumhur İttifakı’nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel, sahadaki çalışmalarıyla her yaştan vatandaşın sevgisini kazanıyor. Mahalle mahalle dolaşarak, projelerini halkla paylaşan Görgel, Kahramanmaraş’ı Türkiye’nin en modern şehirlerinden biri yapmayı hedefliyor.

Görgel’in Hedefi Belli: Kahramanmaraş’ı Türkiye’nin En Modern Şehirlerinden Biri Yapmak
FIRAT GÖRGEL SAHADA HIZ KESMEDEN İLERLİYOR

Cumhur ittifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel’in adaylığının ilan edildiği günden itibaren mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla buluştuğu, kent halkıyla iç içe bir seçim kampanyası yürüttüğü görülüyor. Kahramanmaraş için hazırladığı projeleri bir lansmanla detaylarıyla paylaşan Görgel, her projeyi tek tek açıklayarak halkın bilgisine sunmuştu.

HAL BÖLGESİ VE TOPTANCILARLA BULUŞMABaşkan Adayı Görgel, Hal bölgesi ve toptancı esnafıyla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi. Görgel, ziyaretlerinde esnafın taleplerini bizzat dinleyerek, sorunlara çözüm bulma noktasında kararlı bir tutum sergiledi. Görgel, yaptığı açıklamalarda seçim çalışmaları kapsamında Hal bölgesinde olduklarını ve buradaki esnafın yanı sıra toptancılar çarşısını da ziyaret edeceklerini belirtti.​​​​​​​
Görgel, “Hal bölgemiz, şehrin can damarlarından biridir. Özellikle halin giriş kısmında meydana gelen ciddi hasarlar var. Göreve geldiğimizde bu sorunları hızla çözeceğiz. Ayrıca Hal kompleksiyle ilgili büyük bir projemiz var. Bakanlığımızla koordineli şekilde Türkiye’nin en büyük hal kompleksini Kahramanmaraş’ta inşa etmeyi hedefliyoruz” dedi.

VATANDAŞLARDAN OLUMLU DÖNÜŞLERGörgel, seçim çalışmaları sırasında Kahramanmaraş halkından olumlu geri dönüşler aldığını, projeleriyle ilgili vatandaşların tepkilerinin kendilerini memnun ettiğini ifade etti.”Bir Fikrim Var” projesiyle halkın taleplerini doğrudan almayı ve bunları gerçeğe dönüştürmeyi planladıklarını belirten Görgel, projelerinin gerçekçi ve uygulanabilir olduğunu vurguladı. Görgel, sahada aldığı pozitif geri dönüşlerin ve halkın kendilerine gösterdiği güvenin motivasyonunu artırdığını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.