enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Öğrencilerle Buluştu

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Öğrencilerle Buluştu

Kahramanmaraş ve Adıyaman’da; kaliteli, kesintisiz ve sürdürülebilir enerji prensibi ile her daim çalışmalarına devam eden AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş., geleceğimizin teminatı çocuklarımızda tasarruf bilinci oluşturmak adına sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor.

Her yıl Ocak ayının ikinci haftasında kutlanan “Enerji Verimliliği Haftası” dolayısıyla enerji israfının önüne geçilmesi konusunda farkındalık oluşturmak için harekete geçen AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş., Enerji Verimliliği Haftası çerçevesinde enerji tasarrufu ve enerjinin verimli kullanılması konulu etkinlikte ilkokul öğrencileri ile bir araya geldi.

Bu kapsamda Kahramanmaraş AKEDAŞ İlkokulu’nda düzenlenen etkinlikte AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileri tarafından enerji tasarrufunun püf noktaları ve enerji verimliliği içerikli sunum gerçekleştirildi. Öğrencilerin Enerji Verimliliği Haftası ile ilgili tasarladıkları görseller ve okudukları şiirlerle etkinlikte renkli görüntüler de ortaya çıktı.AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den yapılan açıklamada enerji tasarrufunun önemine değinilirken, “Geleceğin mimarları olarak gördüğümüz öğrencilerimizle bir araya gelerek enerji verimliliği kavramını ve enerji tasarrufunun nasıl yapılabileceğini anlattığımız güzel bir etkinlik oldu. Bu etkinlik bizlere geleceğimizi emanet edeceğimiz nesillerin tasarruf bilincine ne kadar hâkim olduğunu göstermesi açısından da ayrıca değerliydi. Bu kapsamda önümüzdeki süreçte sosyal sorumluluk projelerimize ara vermeden devam edeceğiz.” denildi.

Okul Müdürü Sn. Erol YORULMAZ ise  “AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye okulumuzda gerçekleştirilen etkinlik için teşekkür ediyorum. Enerji tasarrufu konusunda öğrencilerimizde bir farkındalık yarattılar. Enerji verimliliği haftası kapsamında da öğrencilerimizin yaptığı çalışmalardan oluşan bir resim sergisi açmıştık. Bu vesileyle bilgi ile sanatın buluşması ile öğrencilerimizde bilgi birikimi ve farkındalığın arttırılması anlamında güzel bir etkinlik oldu.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.