enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4363
EURO
34,7895
ALTIN
2.453,06
BIST
9.919,05

Kahramanmaraş’ta İnşaat İskelesi Çöktü

Kahramanmaraş’ta İnşaat İskelesi Çöktü
18.04.2020
352
A+
A-

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde bir inşaatın iskelesi çöktü.

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde, inşaat iskelesinin çökmesi sonucu işçilerden biri öldü, diğeri ağır yaralandı.

Tufanpaşa Mahallesi’ndeki bir inşaatta sıva yapan Mustafa Karcı ile İsmail Cansever, iskelenin çökmesi sonucu 3. kattan düştü.

Sağlık ekiplerince Andırın Devlet Hastanesine kaldırılan Karcı, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ağır yaralanan Cansever ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KAHRAMANMARAŞ’ın Andırın ilçesinde, 3 katlı inşaat iskelesinin çökmesi sonucu işçilerden Mustafa Karcı (53) hayatını kaybetti, İsmail Cansever ise ağır yaralandı.

Olay, öğleden sonra Tufanpaşa Mahallesi’ndeki 3 katlı bir inşaatta meydana geldi. İddiaya göre Mustafa Karcı (53) ile İsmail Cansever, iskeleye çıkarak binanın 3’üncü katını sıvamaya başladı. Bir süre sonra iskele çöktü ve Karcı ile Cansever beton zemine düştü. Düşen işçileri görenlerin ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekipleri 2 işçiyi Andırın Devlet Hastanesi’ne götürdü. Acil Servis’te tedaviye alınan yaralılardan 3 çocuk babası Mustafa Karcı doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Hayati tehlikesi bulunan İsmail Cansever ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ETİKETLER: ,