enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Büyükşehir Belediyesi tüm ekibiyle sahada!

Büyükşehir Belediyesi tüm ekibiyle sahada!
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şehir genelinde yağışlar sonrası, bulvar, cadde, sokak ve kavşaklarda soğuk asfalt uygulaması gerçekleştiriyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kış şartlarıyla mücadele eden Büyükşehir Belediyesi diğer taraftan şehir genelinde etkili olan yağışlar nedeniyle deforme olan ana arter, bulvar, cadde, sokak ve kavşaklarda soğuk asfalt yama uygulaması gerçekleştiriyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda deforme olan ve ulaşıma engel teşkil eden yıpranmalar tespit ediliyor. Tespit edilen bölgelerde soğuk yama uygulaması gerçekleştirilerek deforme olan kısımlar onarılıyor.

Tüm Ekiplerimizle Sahadayız

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, “Tüm ekip ve personelimizle şehir genelinde çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Kış şartlarıyla mücadele kapsamında bir taraftan kırsal mahallelerimizde kar küreme, tuzlama ve solüsyon uygulamalarımız devam ederken diğer taraftan da yağışlar sonrası arterlerimizde oluşan ve ulaşımda aksamalara neden olabilecek yerlerde bakım onarım çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Yaya ve araç trafiğini güvenli daha konforlu hale getirmek için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” ifadelerine yer verildi.