enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3293
EURO
35,0375
ALTIN
2.280,20
BIST
8.996,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3293
EURO
35,0375
ALTIN
2.280,20
BIST
8.996,97

7 yaşındaki küçük Yusuf, tablet almak için biriktirdiği 563 lirayı “Biz Bize Yeteriz…

7 yaşındaki küçük Yusuf, tablet almak için biriktirdiği 563 lirayı “Biz Bize Yeteriz…
20.04.2020
328
A+
A-

Kahramanmaraş’ta 7 yaşındaki Yusuf Gündeş, tablet almak için biriktirdiği parasını, “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” kampanyasına katkı olsun diye bağışladı.

Dulkadiroğlu ilçesinde yaşayan iki çocuk annesi Hatice Gündeş’in, küçük oğlu Yusuf Gündeş, ailesinden bir yıldır harçlıklarından topladığı parasını kumbarasında biriktirdi. Küçük Yusuf, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan, “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” kampanyasına destek olmak istedi. Ailesi tarafından da olumlu yanıt alan Yusuf, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir de mektup yazdı.

20 yaş ve altı çocukların sokağa çıkma yasağı nedeniyle oğlunun kumbarasını alan anne Hatice Gündeş, PTT‘ye gelerek 563 lirayı kampanya hesabına yatırdı. Anne Hatice Gündeş, “Benim ve babasının verdiği paraları tablet almak için biriktiriyordu. Oğlumuz bu kampanyayı görünce devlete bağışta bulunmak istedi. Cumhurbaşkanımıza destek olsun diye biriken parayı gönderdik. İnşallah bu virüs belası da tez günde ülkemizden gider ve çocuklarımız da okula gider” dedi.

Yusuf Gündeş ise, “Ben tablet alacaktım ama virüs nedeniyle başlatılan kampanyayı gördüm ve biriktirdiğim paraları bağışlamak istedim” dedi.