enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3325
EURO
35,1176
ALTIN
2.310,95
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3258
EURO
35,1397
ALTIN
2.296,21
BIST
9.055,75

KKTC ÇALIŞMA VE SOSYAL BAKANI HASAN TACOY,SAÇ VE GÜZELİK UYGULAMASI GERÇEKLEŞTRDİ

KKTC ÇALIŞMA VE SOSYAL BAKANI HASAN TACOY,SAÇ VE GÜZELİK UYGULAMASI GERÇEKLEŞTRDİ

YDU Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü, KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy’un katılımı ile düzenlenen etkinlikle Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Dairesinden destek alan kadınlara, saç ve güzellik uygulaması gerçekleştirildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencileri tarafından, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Dairesi’nden destek alan kadınlara saç ve güzellik uygulaması gerçekleştirildi. Etkinliğe KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy.

Etkinlik sonrasında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, YDU Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü’nü ziyaret ederek, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yeşim Üstün Aksoy’dan bölümün çalışmaları hakkında bilgi aldı, bölüm öğrencileri ile sohbet etti.

Bakan Taçoy, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Dairesinden destek alan kadınlara saç ve güzellik uygulaması gerçekleştiren üniversitenin Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yeşim Üstün Aksoy’a teşekkür belgesi takdim etti.

“Kadınların ve gençlerin yanında olmaya ve onlara yeni fırsatlar sunarak imkanlar oluşturmaya devam edeceğiz”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak kadınlara, yeni mezun gençlere ve genç girişimcilere destek olmak için farklı sektörlerde sosyal güvenlik destekleri verdiklerini anımsatan Bakan Taçoy, gençlerin yanında olmaya ve onlara yeni fırsatlar sunarak imkanlar oluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

“Kadınlarımız, insan onuruna yakışır, eşit bir hayat hak ediyor.”

Doç. Dr. Yeşim Üstün Aksoy’da, “Kadınlarımız, bugün ve her gün daha güvenli bir dünyada insan onuruna yakışır, şiddetten uzak ve eşit bir hayat hak ediyor. Kadınlarımızın yani geleceği şekillendiren insanların daha adil, huzurlu, güvenli ve barışçıl bir dünyada yaşayabilmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Düzenlediğimiz etkinlikle, kadınlarımızın kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak istedik” diyen Yrd. Doç. Dr. Aksoy, kendilerine desteklerini esirgemeyen ve bizzat etkinliğe gelerek bilgi alan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy’a teşekkür etti.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.