enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
31°C
K.Maraş
31°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
28°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
34,0462
EURO
37,9983
ALTIN
2.822,89
BIST
9.957,72

Başkan Görgel: “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız Kutlu Olsun”

Başkan Görgel: “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız Kutlu Olsun”
REKLAM ALANI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programına katılan Başkan Görgel, “Tüm milletimizin Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Milli Mücadele kahramanlarımızı ve bu mukaddes topraklar için canını feda eden şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.

​​​​​​​

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çeşitli etkinlik ve gösterilerle devam ediyor. Bu kapsamda Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde “Türkiye’nin Gücü Gençliği” programı düzenlendi. Vali Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici ve Dr. İrfan Karatutlu, Garnizon Komutanı Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, kurum amirleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen programda genç sporcular, sergiledikleri gösterilerle katılımcılardan yoğun alkış aldı.

Şehrimizi Gençlerimizle Birlikte Ayağa Kaldıracağız

Kutlama programının ardından değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda genç sporcularımızın gösterilerini izledik. Gerçekten gençlerimiz çok güzel gösteriler sergiledi. Onlarla bir kez daha gurur duyduk. Gençlerimizin enerjisi bizlere de güç veriyor.

Onlar bizim şehrimizin ve ülkemizin geleceği, aydınlık yarınlarımızın teminatı. İnşallah şehrimizi gençlerimizle birlikte tekrar ayağa kaldıracağız. Tüm milletimizin Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Milli Mücadele kahramanlarımızı ve bu mukaddes topraklar için canını feda eden şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.