enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
31°C
K.Maraş
31°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
28°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
34,0462
EURO
37,9983
ALTIN
2.822,89
BIST
9.957,72

Merkez Mahallelere Yeni İçmesuyu Hattı

Merkez Mahallelere Yeni İçmesuyu Hattı
REKLAM ALANI

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki içmesuyu sorununu çözüme kavuşturmak için toplam bin 600 metre yeni şebeke hattı kazandırıyor. Yeni hatlarla Onikişubat’ta; Ertuğrulgazi, Dumlupınar ve Hayrullah mahalleleri ile Dulkadiroğlu’nda; Şeyhadil, Dulkadiroğlu, Şeyhşamil, Bağlarbaşı ve Kanuni mahallelerinin içmesuyu problemi çözüme kavuşturulacak.

Daha dayanıklı ve modern altyapı noktasında şehir genelinde yatırımlarını kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ve Dulkadiroğlu’nun merkez mahallelerinde yaşanan su problemini çözüme kavuşturmak için de etaplar halinde içmesuyu hatlarının imalatına devam ediyor.

KASKİ Genel Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalarla şehir merkezine toplam bin 600 metre uzunluğunda yeni içmesuyu hattı kazandırılıyor. Yeni altyapı hatlarının hizmete alınmasıyla birlikte Onikişubat’ta; Ertuğrulgazi, Dumlupınar ve Hayrullah mahalleleri ile Dulkadiroğlu’nda; Şeyhadil, Dulkadiroğlu, Şeyhşamil, Bağlarbaşı ve Kanuni mahallelerinin içmesuyu problemi çözüme kavuşturulacak.

​​​​​​​

14 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen projenin kısa süre içerisinde tamamlanarak yeni içmesuyu hatlarının hizmete alınması hedefleniyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.