enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,2905
EURO
37,2436
ALTIN
2.988,66
BIST
8.957,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Açık
21°C
K.Maraş
21°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Salı Açık
22°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
34,1222
EURO
37,0678
ALTIN
2.946,00
BIST
9.024,97

Mobil Kütüphane, Yeni Eğitim Yılında İlk Ziyaretlerini Gerçekleştirdi

Mobil Kütüphane, Yeni Eğitim Yılında İlk Ziyaretlerini Gerçekleştirdi
REKLAM ALANI

Büyükşehir Belediyesinin Mobil Çocuk Kütüphanesi, yeni eğitim öğretim döneminde Onikişubat, Türkoğlu ve Pazarcık kırsalında okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Minikler kitaplarla buluşurken bir yandan da çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin en özel ve örnek projelerinden Mobil Çocuk Kütüphanesi, yeni eğitim öğretim döneminde de şehrin farklı noktalarında çocuklarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Özellikle kırsal kesimlerdeki mahalleleri ziyaret ederek çocukları kitaplarla buluşturan Mobil Çocuk Kütüphanesi’nin yeni durağı; Onikişubat’ta Sarıçukur İlkokulu ve Döngel Muhsin Yazıcıoğlu İlkokulu, Türkoğlu’nda Doluca Şehit Ali Can İlkokulu, Pazarcık’ta ise Evri Pınarbaşı İlkokulu ve Narlı 26 Ocak İlkokulu oldu.

​​​​​​​

Çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlenen ve kitaplarla buluşan çocuklara, Mobil Çocuk Kütüphanesi’ne ilişkin bilgiler de aktarıldı.

Ziyaretlerde hem eğlenen hem öğrenen çocuklara kitap, dergi ve ayraç gibi çeşitli hediyeler de verildi. Mobil Çocuk Kütüphanesi’ni ve gerçekleştirilen etkinlikleri çok beğendiğini belirten çocuklar, Büyükşehir Belediyesi ve Mobil Çocuk Kütüphanesi ekibine teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Mobil Çocuk Kütüphanesi’nin 2024 – 2025 eğitim öğretim döneminde şehrin farklı noktalarında çocuklarla bir araya gelmeye devam edeceği belirtildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.