enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5265
EURO
34,9185
ALTIN
2.432,55
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

ABD Konsoluğundan KMTSO’ya Ziyaret

ABD Konsoluğundan KMTSO’ya Ziyaret

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Adana Konsolosluğu Ekonomi ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Timothy Bugansky, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu’yu ziyaret ederek, stratejik işbirliği konularında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret kapsamında, Bugansky ve Buluntu arasında gerçekleşen görüşmelerde, ikili ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesi, ticaret potansiyelinin artırılması ve vize kolaylığı sağlanmasıyla ilgili konular ele alındı. Her iki taraf da, ticaret ve işbirliği olanaklarını artırmak amacıyla ortak projelerin geliştirilmesine yönelik işbirliği niyetini vurguladı. Ziyarete KMTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Dertli ile KMTSO İhracat Ofisi de eşlik etti.

VİZE KOLAYLIĞI TALEBİ İLETİLDİ
Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, şunları kaydetti: “Sayın Bugansky ile şehrimiz özelinde istişareler gerçekleştirdik. Bu doğrultuda yapılan yatırımlar ve projelerle ilgili kendilerini bilgilendirdik. Depremden sonraki süreçte ilk kez Kahramanmaraş’a gelen Bugansky’e şehrimizi tanıttık ve depremin ardından iş dünyamızın yaşadığı sorunları paylaştık. Ayrıca ABD’nin iş dünyamıza vize kolaylığı sağlamasına yönelik taleplerimizi ilettik. Kendileri de bu taleplerimizi ilgili makamlara rapor olarak sunacaklarını ifade ettiler. Oldukça verimli geçen toplantının hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Kendileri de bu taleplerimizi ilgili makamlara rapor olarak sunacaklarını ifade ettiler. Oldukça verimli geçen toplantının hayırlı olmasını temenni ediyorum.”


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.