enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Afşin’i gezen Öztunç’tan seçim açıklaması!

Afşin’i gezen Öztunç’tan seçim açıklaması!
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç,”2023’e kadar seçim yok.’ deniliyor ya, kesin var. 2022’nin mart, nisan veya haziran ayına kadar mutlaka sandık gelecek, seçime gideceğiz. Çünkü millet dayanamaz hale geldi” dedi.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Afşin’e program düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Afşin İlçe Başkanlığında partilileriyle bir araya geldi.

Öztunç, burada yaptığı konuşmasında, Türkiye’de ekonomik krizin devam ettiğini ve döviz kurlarındaki düşüşlerin piyasaya da yansıması gerektiğini belirterek Öztunç, “Doların düşmesine hepimiz sevindik fakat benzin, elektrik, doğal gaz, şeker, çay, sıvı yağ, gübre fiyatları düştü mü? Doların yükselmesiyle gelen zamlar hala devam ediyor. Vatandaşın alım gücü azaldı.” dedi.

Yaşanan sıkıntıların sandıkla çözülmesi gerektiğini belirten Öztunç, “Kararı hakem olan milletimiz verecek. Şu anda zaten seçim ekonomisi uygulanmaya çalışılıyor. ‘2023’e kadar seçim yok.’ deniliyor ya, kesin var. 2022’nin mart, nisan veya haziran ayına kadar mutlaka sandık gelecek, seçime gideceğiz. Çünkü millet dayanamaz hale geldi. Bu hükûmet başka bir yapıya ulaşmış durumda. Yaptırdığımız anketlerde de bunları görüyoruz. Önümüzdeki günlerde Merkez Yönetim Kurulumuz toplanacak ve kongrelerimize ilişkin karar alacağız.” ifadesini kullandı.

Öztunç, konuşmanın ardından ilçe teşkilatıyla birlikte Atatürk ve Elçibey caddelerinde esnaf ziyaretinde bulundu.