enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Başkan Okay Hıdrellez mesajı yayınladı

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Hıdrellez dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Okay Hıdrellez mesajı yayınladı
A+
A-

Hıdırellez’in, doğanın yeniden uyanışı, baharın ve güneşli günlerin gelişinin müjdecisi olduğunu hatırlatan Başkan Okay, hoşgörü, yardımlaşma, sevgi ve saygı gibi temel ilkelere sahip olduğunun da altını çizdi.
Bu ilkelerden yola çıkarak, tüm dünyanın barış ve huzura kavuşmasını dileyen Başkan Okay, mesajında şunları söyledi: “Türk kültüründe olduğu gibi birçok farklı kültürde de yazın başlangıcı olarak görülen Hıdırellez Günü, Hz. Hızır ile İlyas Peygamber’in yılda bir defa bir araya geldikleri gün olarak kabul edilmektedir. Doğayla iç içe yaşayan milletimizin, dostluk ve kardeşliği pekiştirmek adına yüzyıllardır kutlamakta olduğu Hıdırellez, vatandaşlarımızın kaynaşmasına ve toplumsal huzurumuzun artmasına vesile olmaktadır. Nevruz gibi, dil, din ve ırk ayrımı gözetmeksizin farklı kültürlerin bir arada kutladığı, hoşgörü ve yardımlaşma anlayışı üzerine kurulu olan Hıdrellez, dünya barışına da katkı sağlayabilecek geleneklerimiz arasında yer almaktadır. Ben bu vesileyle, tüm dünyanın barış ve huzur bulması dileğiyle tüm vatandaşlarımızın Hıdırellez Günü’nü kutluyor, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.