enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,0033
EURO
37,8557
ALTIN
2.819,96
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Parçalı Bulutlu
30°C
K.Maraş
30°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Çok Bulutlu
31°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
33,9875
EURO
37,8516
ALTIN
2.822,03
BIST
9.616,47

Büyükşehir, Manevi Destek Noktasında da Vatandaşların Yanında

Büyükşehir, Manevi Destek Noktasında da Vatandaşların Yanında
REKLAM ALANI

Büyükşehir Belediyesi, manevi destek noktasında yardıma ihtiyaç duyan bireylere ücretsiz danışmanlık hizmet vermeye devam ediyor. Vatandaşlar, telefonla randevu oluşturarak manevi danışmanlık hizmetinden faydalanabiliyor.

Sosyal belediyecilik çerçevesinde daima vatandaşların yanında olan ve bu noktada hayata geçirdiği uygulamalarla yerel yönetimlere örnek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, manevi destek noktasında yardıma ihtiyaç duyan bireylere ücretsiz danışmanlık hizmet vermeye devam ediyor.

Gülsüm Hanım Gümüşer ve Karaziyaret Sosyal Tesislerinde alanında uzman eğitimciler tarafından verilen manevi danışmanlık hizmetine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, ücretsiz bir şekilde sunulan manevi danışmanlık hizmetinde faydalanmak isteyen vatandaşların, 0344 223 50 78 numaralı telefonu arayarak randevu alabileceği belirtildi.

Tüm Vatandaşlar Ücretsiz Bir Şekilde FaydalanabilirBüyükşehir Belediyesinin manevi danışmanlarından Dilek Yılmaz, “Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde psikolog ve sosyolog hizmetlerinin yanı sıra manevi danışmanlık hizmeti de veriliyor. 6 Şubat depremlerinden sonra insanlarda oluşan travmaların giderilmesi ve yaraların sarılması için deprem sonrası verilmeye başlanan bir hizmet. Manevi danışmanlık hizmetiyle, bireyin hayatında dönüm noktaları olan evlilik, hastalık, yükümlülük, yaşlılık, öğrencilik gibi durumlarda yalnızlaşma, anlam arayışı ve acı ile baş edebilme noktasında insanlara yardımcı olabilmeyi hedefliyoruz. Burada; ailevi sorunlar yaşayan, evlilik öncesi ve sonrası maneviyatın evliliğe katıları konusunda bilgi almak isteyen, manevi eksiklikten kaynaklı aile – çocuk çatışması yaşayan ve maneviyat arayışlarında olan vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Genellikle danışanlarımız, evli çiftler ve anne – çocuk çatışması yaşayan bireyler oluyor. Vatandaşlarımız, telefonla randevu alarak manevi danışmanlık hizmetinden ücretsiz bir şekilde faydalanabilir” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.