enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
32°C
K.Maraş
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
30°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
30°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
34,1054
EURO
38,0104
ALTIN
2.826,02
BIST
9.758,07

Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Kıraç Rüzgârı Esti 

Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Kıraç Rüzgârı Esti 
REKLAM ALANI

Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Kıraç sahne aldı. KAFUM Fuar Alanında gerçekleştirilen konserde Kıraç, sevilen eserleri hemşehrileri için seslendirdi. Alanı tıklım tıklım dolduran müzikseverler de sevilen sanatçıya hep bir ağızdan eşlik etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 20 yıl aranın ardından yeniden düzenlediği Uluslararası Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı, açılış programının ardından Kıraç konseriyle devam etti. 

KAFUM Fuar Alanında düzenlenen konsere müzikseverler adeta akın etti. Binlerce vatandaşın katıldığı konserde Rock müziğin sevilen ismi Kıraç; Zaman, Gidiyorum, Kan ve Gül, Ayşe, Gülpembe, Tamirci Çırağı, Kerkük Zindanı, Hasretinle Yandı Gönlüm, Dumanlı DumanlıOy Bizim Eller, Yalan, Karakaş Gözlerin Elmas ve Çayır Çimen Geze Geze gibi birbirinden değerli eserlerihemşehrileri için seslendirdi. Dinleyiciler de telefon ışıkları ve alkışlarla Kıraç’a eşlik ederek geceye renk kattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, sevilen sanatçı Kıraç’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

“Kahramanmaraşlı Büyük Felaketlerden Daha Güçlü Çıkmıştır”

Kahramanmaraş’ta olmaktan duyduğu memnuniyeti belirten Kıraç, “Kahramanmaraş’a gelmek her zaman beni çok mutlu ediyor. Gelir gelmez kendi mahalleme uğradım. Şehrimiz depremden sonra toparlanmaya çalışıyor. Bu noktada ilerleme kat ettiğini de gördüm. Kahramanmaraşlı büyük felaketlerden her zaman daha güçlü çıkar. Umarım bu konserle biraz daha moralleniriz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.