enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3712
EURO
35,0140
ALTIN
2.324,87
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3258
EURO
35,1397
ALTIN
2.296,21
BIST
9.055,75

Kahramanmaraş’ta aranan şahıslar yakayı böyle ele verdi!

Kahramanmaraş’ta aranan şahıslar yakayı böyle ele verdi!
A+
A-

Kahramanmaraş’ta son bir haftada gerçekleştirilen denetimlerde, 90 Aranan Şahıs Yakalandı, 12 Silah Ele Geçirildi

Alınan bilgiye göre Kahramanmaras İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler son bir haftada hakkında yakalama kararı bulunan 90 şahsı yakaladı.

Polis ekipleri bircok adrese eş zamanlı  operasyon yaparak aranması olan şahısları yakaladı. Yakaladığı şahıslardan hakkinda 23 Yıl 8 Ay kesinleşmiş hapis cezası olan H.M.K. (24) ve 16 Yıl 8 Ay kesinleşmiş hapis cezası olan S.Y.(36) ninde aralarında bulunduğu 48 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi,
Hakkında yakalama kararı bulunan 42 kişinin ise islemleri için Adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Yine Polis ekiplerinin yapmış olduğu mahalle bazlı uygulamalar, trafik denetimleri ve umuma açık yer denetimlerinde şahısların üzerinde ve araçlarında 12 adet ruhsatsız silah ele geçirdi. Bu şahıslar hakkında adli işlemler başlatılarak silahlara el konulduğu öğrenildi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik tedbirlerin etkili bir şekilde devam ettirileceği öğrenildi.