enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3144
EURO
34,8523
ALTIN
2.408,53
BIST
10.278,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,2672
EURO
34,8161
ALTIN
2.414,51
BIST
10.291,52

Kahramanmaraş’ta yağış nedeniyle Kayseri yolu kapatıldı!

Kahramanmaraş’ta yağış nedeniyle Kayseri yolu kapatıldı!
19.12.2021
357
A+
A-

Kahramanmaraş’ta kar yağışı ve sağanak, yaşamı olumsuz etkiliyor.

Merkez Onikişubat ilçesi kırsal Kumarlı ve Kaynar mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunun 8. kilometresinde, sağanak nedeniyle meydana gelen heyelan sonucu, toprak ve kaya parçaları yola sürüklendi.

Çift yönlü ulaşıma kapanan yol, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından yeniden trafiğe açıldı.

Kentin yüksek kesilmelerinde etkili olan kar ve tipi nedeniyle kapanan 75 kırsal mahalle yolundan 65’i, Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerince ulaşıma yeniden açılırken, 10 mahalle yolunun açılması için çalışmalar sürüyor.

Öte yandan Kahramanmaraş-Göksun kara yolunda ulaşım kontrollü olarak sağlanırken, akşam saatlerinde 20.00 ile 22.00 arasında Hasancıklı köprüsünden sonra araç geçişine izin verilmedi. Yolun açılmasının ardından, ulaşım da zincirsiz ve kar lastiği olmayan araçların geçişine izin verilmedi. Yolda kalan araçların sürücülerinin yardımına ise polis ve jandarma ekipleri koştu.