enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Kahramanmaraş’ta yeni yapılan Ziraat Bankası hala taşınamadı!

Kahramanmaraş’ta Ziraat Bankasının eski binası yıkılarak yerine yenisi yapıldı ancak binanın bitiminin ardından banka faaliyet için taşınmamıştı. Ortaya flaş bir iddia atıldı.

Kahramanmaraş’ta yeni yapılan Ziraat Bankası hala taşınamadı!
A+
A-

Dulkadiroğlu ilçesi İsmet Paşa Mahallesinde bulunan ve şehrin en eski binaları arasında yer alan Ziraat Bankası’nın binası yıkımına yaklaşık 3 yıl önce başlandı.

Bina yıkımının tamamlanmasının ardından inşaat süreci başladı ve yeni bina yapıldı. 

Bu süreçte ise banka geçici bölgelerde kiraladıkları iş yerlerinde faaliyetini sürdürürken, yeni binaya taşınılamamasıyla ilgili ortaya bir iddia atıldı.

Binanın katlar arasında 21 cm enginlik olduğu, Ankara’dan gelen bir heyetin bu şekilde rapor hazırlamasından dolayı taşınmanın gerçekleşmediği öne sürüldü. 

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak iddiayı ortaya atan Gazeteci Mehmet Fiskeci, şunları kaydetti:

“TC Ziraat Bankası, kentin merkezinde, en sağlam bina iken her nedense yıkıldı. Sözüm ona yerine yenisi yapıldı. Modern cezaevi gibi. Zaten bu şehirde her nedense en eski binaları yıkıyorlar. Ziraat Bankası yeniden yapıldı ama içerideki katların engin olduğu iddiası ile aylardır taşınamıyor, hizmet veremiyor. Bomboş ve çürümeye terk edilmiş bir hali var. Bir de güvenlikçi var kapıda, içeride dursa bir dert, dışarıda beklese başka dert. Yaparken mimarınız, inşaat mühendisiniz yok muydu, gözleriniz görmedi mi katlar arasının engin olduğu. Bunu görmek, bilmek için Ankara’dan birilerinin mi gelmesi gerekiyordu? Bu ülke bu beceriksiz ellerle, yine iyi ayakta duruyor valla. Allah’ım esirgesin diyorum. Ama sizlere de ayıp ve utanın yahu! Yazık değil mi milli servete, kaybolan zamana ve emeğe.” 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.