enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46

Karatutlu, “Çözüm bizde!”

Karatutlu, “Çözüm bizde!”

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş 2. Sıra Milletvekili Adayı Uzm Dr. İrfan Karatutlu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ortak liste açıklaması sonrası CHP listesinden 2. Sıra Milletvekili Adayı gösterilen Uzm. Dr. İrfan Karatutlu, gazeteci Mehmet Kasapkara ve Ömer Faruk Salman’ın sorularını yanıtladı.

6 Şubat Kahramanmaraş depremine dair konuşan Karatutlu, “İlk 2 depreme evde yakalandık. Gün boyunca teşkilatımızda ki mensuplara ulaşmaya çalıştım. Ulaştıklarımız ve kaybettiklerimiz oldu. Akşam bir bağ evinde 25 kişi kaldık. İçecek su bulamadığımız içi kar sularını eriterek ihtiyaçlarımızı karşıladık. Teşkilat olarak Hayvan Pazarı bölgesinde dağıtım yaptık. 8. Gün AFAD bu yardımları kendilerinin dağıtacağını söyledi. Dağıtım yapmamız engellendi. Teşkilatlarımızdan çok fazla yardım tırı geldi ve biz bunları özellikle kırsal bölgelerdeki vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalıştık.” Dedi.

Seçim gündemi ve CHP listesinden aday gösterilmesini değerlendiren Karatutlu, “CHP listesinden aday gösterilmemin ardından teşkilat olarak ziyaret listemizi hazırladık ve çalışmalara başladık. İttifak adayı olarak gösterilmem olumsuz karşılanmadı.” Şeklinde konuştu.

Seçim sonrası süreçte seçilmesi durumunda projelerine değinen Karatutlu, “Kahramanmaraş’ın hızlıca turizm ve sanayi noktasında atılım yapması gerekiyor. Bu süreci en iyi şekilde yönetecek kişiler bizleriz. Vatandaşlarımıza özellikle söylemek istiyorum bu düzeni devam ettirmek şehrimize bir şey kazandırmaz.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.