enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,5976
EURO
34,7961
ALTIN
2.488,42
BIST
9.457,82

Vali Ömer Faruk Coşkun’den Kadınlarımıza mesaj var

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun beyfendi Kadınlar günü için mesajını verdi.

Vali Ömer Faruk Coşkun’den Kadınlarımıza mesaj var
A+
A-

Türk kadını tarih boyunca istiklal ve istikbal mücadelelerinde daima en ön safta yer almış, kimi zaman devletin kuruluşunda, kimi zaman da vatanın kurtuluşunda görev üstlenerek, geride asla unutulmayacak, günümüz kadınlarına rehber olacak bir miras bırakmışlardır.

Toplumun temeli aile, ailenin temeli ise kadındır. Kadınlar eğitimden sağlığa, siyasal yaşamdan iş dünyasına kadar üstlendikleri sorumluluklarla, Türk Milleti’nin geleceğe güvenle bakmasının teminatı olmuşlardır.

Aziz Hemşehrilerim;

Aile kurumunun temel taşı olan kadınlarımızın, hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak hepimizin ortak sorumluluğudur. 

Bu vesile ile kadınların ekonomik ve sosyal hayatın her evresinde aktif olarak yer aldığı aynı zamanda kadına yönelik şiddetin ve ayrımcılığın yaşanmadığı mutlu, huzurlu ve sağlıklı yarınlar temenni ediyorum.

Çocuklarımızın ilk öğretmeni ve yarınlarımızı inşa edecek sağlıklı nesillerimizin güvencesi olan, fedakârlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığın umudunu yeşerten kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.