enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,2124
EURO
35,0656
ALTIN
2.526,27
BIST
10.755,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,2228
EURO
35,0706
ALTIN
2.526,26
BIST
10.741,85

Büyükşehir’den Engelliler Haftası’nda ‘Özel’ Bireylere Özel Etkinlik

Büyükşehir’den Engelliler Haftası’nda ‘Özel’ Bireylere Özel Etkinlik

Büyükşehir Belediyesi, Engelliler Haftası dolayısıyla 10 – 16 Mayıs tarihleri arasında özel gereksinimli vatandaşlara yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Farkındalık programlarına tüm özel gereksinimli vatandaşlar ve aileleri davet edildi.

Başkan Fırat Görgel öncülüğünde sosyal belediyecilik çerçevesinde hayata geçirdiği faaliyetlerle vatandaşların takdirini kazanan, daima özel gereksinimli vatandaşların yanında olan ve sosyal hayata katılmaları noktasında çeşitli projeler üreten, daha erişilebilir bir Kahramanmaraş için gayretini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası’nda da özel gereksinimli vatandaşlar için çeşitli programlar gerçekleştirecek. “Engelli Birey Yoktur, Yoluna Çıkan Engeller Vardır” mottosuyla düzenlenecek farkındalık programları, 10 Mayıs Cuma günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinliklerle başlayacak. Saat 10.00’da başlayacak programda, resim sergisi ve çocuk gösterileri vatandaşlarla buluşacak. 14 Mayıs Salı günü ise Atatürk Parkı’nda “Geleneksel Engelsiz Çocuk Şenliği” düzenlenecek. Saat 10.00’da başlayacak şenliğe tüm özel gereksinimli vatandaşlar ve aileleri davet edildi. Farkındalık programı kapsamında; bedensel engelli milli yüzücü Sefa Yurtkölesi, 14, 15 ve 16 Mayıs tarihlerinde şehir merkezindeki okulları ziyaret ederek engelsiz toplum, engellerle başa çıkmanın yolları ve özel gereksinimli vatandaşların sosyal hayata entegrasyonu gibi pek çok konuya değinecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.