enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3455
EURO
35,1151
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3258
EURO
35,1397
ALTIN
2.296,21
BIST
9.055,75

Diş hekimi açıkladı… Kahramanmaraş’ta en çok bu tercih ediliyor!

Diş hekimi açıkladı… Kahramanmaraş’ta en çok bu tercih ediliyor!
A+
A-

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde Vehadent Kliniğinde faaliyet gösteren Dt. Hamza Furkan Demirel, kentte hastaların en çok diş estetiğine önem gösterdiğini söyledi.

Necip Fazıl Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarında ki Vehadent Kliniği hekimlerinden Hamza Furkan Demirel röportajında, diş sağlığı üzerine değerlendirmeler yaparken, hastaların en çok hangi şikayetlerle geldiğinden ve ne tür taleplerinin bulunduğundan da bahsetti. 

Önceki dönemlere göre, ağrı sızı ve çürük şikayetlerinin yerini estetiğe bıraktığını belirten Demirel, “Teknolojinin gelişmesiyle birlikte artık insanlar oturup internetten araştırıyor. Yeri geliyor bazı hastalar sanki bir doktor gibi bizlere yapılabilecek işlemlerden bahsediyor. Terimleri öğreniyorlar ve istedikleri talepleri araştırdıkları yerde gördükleri gibi isteyebiliyorlar. Özellikle son dönemde Hollywood gülüşü dediğimiz gülüş şu anda revaçta.” dedi. 

Sağlıklı gülüşlere ve dişlere sahip olmak için 6 ayda bir kontrol yapılması gerektiğinin altını çizen Demirel, şunları kaydetti:

“Çürükler, kırıklar ve harap olmuş dişlerde, porselen ve daha çok zirkonyum özellikli estetikler hastamızın ihtiyaçlarını karşılıyor. Bunun dışında normal sağlıklı dişler içinde beyazlatma ve diş taşı temizliği işlemleri yapıyoruz. Ancak dişlerin sağlıklı olması için her zaman öncelikli görev hastanın kendisine sonra doktora aittir. Çünkü hastalar dişlerine sağlıklı bakmalı, düzenli fırçalamalı. Günde en az 3 defa dişler, ortalama 4 dakika sürecek şekilde dil dahi fırçalanmalı. Buna rağmen diş taşı ve plak oluşabilir tabi ki. Bu yüzden de düzenli kontrol öneriyoruz.” 

Demirel, implant tedavisiyle ilgili olarak da hastaların korkmaması gerektiğini pratik bir işlem olduğunu belirterek, hangi durumlarda tercih edilmesi gerektiğini anlattı. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.