enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
32°C
K.Maraş
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
30°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
30°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
34,1054
EURO
38,0104
ALTIN
2.826,02
BIST
9.758,07

Vatandaşlarımızla İstişare Ediyor, Sorunları Yerinde Çözüyoruz

Vatandaşlarımızla İstişare Ediyor, Sorunları Yerinde Çözüyoruz
REKLAM ALANI

Dulkadiroğlu Belediyesi, Belediye Başkanı Mehmet Akpınar’ın öncülüğünde ilçenin her köşesine eşit hizmet sunma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Karamanlı Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda mahalle sakinleriyle bir araya gelindi.

Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, vatandaşların talepleri dinlendi ve sorunların çözümü için istişarelerde bulunuldu. Başkan Mehmet Akpınar’ın talimatları doğrultusunda, toplantı sırasında birçok sorun yerinde çözüme kavuşturuldu.

Belediye yetkilileri, sorunların yerinde çözümü için mahalle bazlı çalışmaların devam edeceğini ve vatandaş memnuniyetinin öncelikli hedefleri olduğunu belirtti.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, toplantı sonrası yaptığı değerlendirmesinde, mahallelerde düzenlenen bu tür toplantıların vatandaşların sorunlarını çözmede büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti.
Birebir iletişim modeliyle, hızlı ve etkili çözümler üretildiğini dile getiren Başkan Akpınar, şunları ifade etti: “Bölgenin sorunlarının yerinde çözülmesi ve ihtiyaçların doğru bir şekilde belirlenmesi, hizmetlerimizin etkinliğini artırmak için kritik bir öneme sahiptir. Bu doğrultuda, düzenli olarak mahalle toplantıları düzenleyerek vatandaşlarımızla bir araya gelecek, onların görüş ve önerilerini dinleyecek ve sorunlarına hızlı çözümler üreteceğiz. Bu istişareler, projelerimizin vatandaşlarımızın gerçek ihtiyaçlarına uygun olarak şekillendirilmesini sağlayacaktır.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.