enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3589
EURO
34,7115
ALTIN
2.436,69
BIST
9.991,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Kahramanmaraş’ta ŞİŞ-Man Kebap Doğukent yolunda açıldı!

Kahramanmaraş’ta genç girişimci Mustafa Ünal tarafından açılan ŞİŞ-Man Kebap faaliyete başladı.

Kahramanmaraş’ta ŞİŞ-Man Kebap Doğukent yolunda açıldı!
A+
A-

Dulkadiroğlu ilçesi Vezirhoca Bulvarına açılan ŞİŞ-Man Kebap, açılışının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen vatandaşlardan büyük beğeni topladı. 

Açılışa özel uygun fiyatlarıyla dikkat çeken işletmede, yarım ekmek kavurma 15 TL, Izgara çeşitleriyse 25 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Bölgeye sipariş hizmeti de veren işletme sahibi Mustafa Ünal, “Her şeye zam geldiği bu dönemde biz vatandaşlarımızın yanında olarak düşük kar marjıyla çalışıyoruz. Hem vatandaşlar hem de esnaf tarafından ustalarımızın lezzeti beğeniliyor. Genç girişimciler olduğumuz için çok güzel bir şekilde karşılanıyoruz.” dedi.

Hedeflerinin bölgenin en büyük kebapçılarından birisi olmak olduğunu ve her zaman vatandaşın yanında olduklarını dile getiren Ünal, şunları kaydetti:

“Yeni bir konsept ile çalışıyoruz. Sobanın başında kebap yemek, üzerine çayını içmek için gelen çok müşterimiz var. Beraberinde kavurmamızı çok beğeniyorlar. Bizlerde lezzetimizden ödün vermeden çalışmak için gayret ediyoruz. Her zaman daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz.” 

Ünal, sipariş numarasının 0533 136 23 46 olduğunu belirterek, müşterilerin yemek sepetinden de sipariş oluşturabileceklerini hatırlattı. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.