enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5082
EURO
34,8818
ALTIN
2.433,27
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Yitiksöz, Evelahir ve Müşterek’in Yeni Sayıları Edebiyatseverlerle Buluştu

Yitiksöz, Evelahir ve Müşterek’in Yeni Sayıları Edebiyatseverlerle Buluştu

Büyükşehir Belediyesinin Kültür Yayınları’ndan Yitiksöz, Evelahir ve Müşterek dergilerinin yeni sayıları okurlarla buluştu. Dergilerin aktüel ve geçmiş sayılarına e-dergi formatında Büyükşehir Belediyesinin internet adresinden ulaşılabiliyor.

Şiir ve edebiyatın başkentinde kültür envanterini zenginleştirmek, sanatsal ve entelektüel birikimi artırmak ve kültür sanata derinlik kazandırmak için faaliyetlerini artırarak sürdüren, 2019 yılından itibaren şehir kitaplığına 65 yeni kitap kazandıran ve çalışmalarıyla edebiyat camiasının takdirini kazanan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kültür Yayınları’ndan Yitiksöz, Evelahir ve Müşterek dergilerinin yeni sayılarını okurlarla buluşturdu. Edebiyat Kültür ve Sanat Araştırmaları Derneği tarafından yılın dergisi seçilen Yitiksöz’ün yeni sayısında, usta şair ve yazarların kaleme aldığı şiir, makale ve deneme türünde eserler yer alıyor. Türkçe ve Arapça olarak yayımlanan Müşterek Dergisi’nin yeni sayısında, tarihe damga vuran önemli şahsiyetlerin fikir ve düşünce hayatına ilişkin yazılar bulunurken, şehrin kültür sanat dergisi olan Evelahir’in 18. sayısında ise; 6 Şubat depremlerindeki hüzün dolu hikâyeler, şehrin tarihi ve doğal güzellikleri, el sanatları gibi pek çok konu işleniyor. Yitiksöz, Evelahir ve Müşterek dergilerinin yeni sayılarına e-dergi formatında https://kahramanmaras.bel.tr/e-dergi ve https://www.marastaedebiyat.com/belediye-yayinlari internet adreslerinden ücretsiz bir şekilde ulaşılabiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.