enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

1 Yıl Boyunca Çöp Evde Tutulan Çocuğun Sağlık Durumu Nasıl?

1 Yıl Boyunca Çöp Evde Tutulan Çocuğun Sağlık Durumu Nasıl?

 Bursa’da 1 yıl boyunca teyzesi tarafından çöp evde kilitli tutulan Muhammet’in sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi’nden açıklama geldi. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, çocuğun tedavisinin devam ettiğini ve genel sağlık durumunun iyi olduğunu dile getirdi.

Son Dakika! Prof. Dr. Özlenen Özkan: 1 yıl boyunca çöp evde tutulan Muhammet tedavi altında, genel sağlık durumu iyi

“ORGAN YETMEZLİĞİ YOK”

Çocukta organ yetmezliği tespit etmediklerini belirten Özkan, “Genel sağlık durumu iyi, bizimle iletişime geçiyor. İnşallah önümüzdeki süreçte bu yaşadıklarını geride bırakması için uğraşacağız. Organ yetmezliği tespit etmedik. Çok ciddi bir gelişme geriliği mevcut. Sıvı açığı var. Bu açığı takip ederek, kapatmasını sağlayacağız” dedi.

“KİLOSU OLMASI GEREKENİN ÇOK ALTINDA”

Bu türden olayların bir daha tekrarlanmaması için ceza yaptırımlarının ağır olması gerektiğini ifade eden AÜ Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, ruhsal düzeyinin kısa sürede toparlanması için topluma da görev düştüğünü söyledi. Çocuğa sevgi verilmesi gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Özkan, “Ona moral vermek, destek olmak gerekiyor. En önemlisi sevgi, hepimiz sevgi vermeliyiz. Çok güzel ve çok güzel gülümseyen bir çocuk. Gülümsemesi olumlu verilerden. Kilosu olması gerekenin çok çok altında. 17 kilogram, 138 cm boyu. Kısa boylu” dedi.

“YEMEK YEMEYE BAŞLADI”

Minik Muhammet’in yemek yemeye başladığının haberini veren Özkan, “Görüntü anlamında normale gelmesi biraz zaman alacak. Ufak tefek oyuncaklar verdik, çok mutlu oldu. Biz de çok mutlu olduk. Taze fasulye yemiş, çorba içmiş bunlar bizi mutlu etti. Şu anda enerjisi az ama zamanla kendisine gelecek” diye konuştu.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.