enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Yağmurlu
30°C
K.Maraş
30°C
Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Yağmurlu
25°C
Pazar Çok Bulutlu
28°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
34,0462
EURO
37,9983
ALTIN
2.822,89
BIST
9.957,72

19 Mayıs Gençlik Festivali’nde Buluşalım!

19 Mayıs Gençlik Festivali’nde Buluşalım!
REKLAM ALANI

Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda birbirinden eğlenceli ve eğitici etkinlikler düzenlenecek. Piazza AVM’nin açık otoparkında 14.30 – 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinliklere tüm gençler davet edildi.

Gençlerin dostu Başkan Fırat Görgel öncülüğünde meslek edindirme kurslarından akademiye, tiyatrodan müzik dinletisine, kültür sanattan spor aktivitelerine çeşitli programları gençlerle buluşturmaya devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda da birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenleyecek. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle 19 Mayıs Pazar günü Piazza AVM’nin açık otoparkında; tezhip ve minyatürden ebruya, takıdan makromeye, çiniden mozaiğe onlarca atölye gençlerle buluşacak. Ayrıca masa tenisi, basketbol, mini voleybol, jimnastik, dart ve kort tenisi gibi sportif faaliyetler de düzenlenecek. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 14.30 – 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinliklere tüm gençlerin davetli olduğu belirtildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.