enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4483
EURO
34,4874
ALTIN
2.469,62
BIST
9.562,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4309
EURO
34,4932
ALTIN
2.486,00
BIST
9.679,80

1915 Çanakkale Köprüsü’nde kartpostallık fotoğraflar

1915 Çanakkale Köprüsü’nde kartpostallık fotoğraflar
08.11.2022
208
A+
A-
1915 Çanakkale Köprüsü'nde kartpostallık fotoğraflar

Yaban Hayatı Fotoğrafçısı Alper Tüydeş’in şehrin ışıkları ve 18 Mart Çanakkale Köprüsü ile özdeşleştirdiği günbatımı ve yaban hayatı fotoğrafları sosyal medyada yoğun beğeni topladı. Doğaya Kanat Açtık projesi için Türkiye’yi dolaşan Tüydeş’in Çanakkale’de çektiği fotoğraflar beğeni topluyor.

Çektiği yaban hayatı fotoğraflarının yanı sıra doğa hikayeleri ile de bilinen Tüydeş bu yıl Türkiye’nin dört bir yanında yaban hayatı fotoğrafları çekmek için dolaştı. Tüydeş, yaptığı gezilerde şehirlerin yaban hayatı yönüne dikkat çekerek renkleri, biçimleri ve özellikleri ile çektiği kuş ve yaban hayatı fotoğraflarıyla ülkemiz doğasına ve canlı çeşitliliğine dikkat çekiyor.

Çanakkale’de çekimler yapan Tüydeş; günbatımıyla birlikte yeni yapılan 1915 Çanakkale Köprüsü ile özdeşleştirdiği yaban hayatı fotoğraflarını paylaştı. Beğeni toplayan fotoğraflar kartpostalları aratmadı.
Tüydeş; yaban hayatını fotoğraflarken şehirle özdeşleştirdiği çalışmalarla insanlara aslında o belgesellerden izledikleri doğanın çok da uzak olmadığını anlatmaya çalıştığını ifade ederek bu alanı önemsediğini kaydetti. Bu tarz çalışmalarda topluma mal olmuş ve bilinen yapıların siluetinde yaban hayatı fotoğraflarını kesiştirmeye ayrıca çaba sarf ettiğini vurgulayan Tüydeş; ‘Tabi bu her şehirde mümkün olmuyor veya bu kadar etkielyici boyuta ulaşmıyor. Ama Çanakkale harika gün batımı ve türleriyle bence en güzellerinden biri oldu’ dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.