enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5642
EURO
34,7387
ALTIN
2.492,67
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4942
EURO
34,7964
ALTIN
2.492,27
BIST
9.550,90

6’lı Masa’nın Cumhurbaşkanı adayını masadaki en yaşlı lider açıklayacak

6’lı Masa’nın Cumhurbaşkanı adayını masadaki en yaşlı lider açıklayacak
17.01.2023
156
A+
A-

Türkiye iyiden iyiye seçim atmosferine girerken, 6’lı Masa’nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı ise halen belirsizliğini koruyor. Kulislere düşen son iddiaya göre ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karşısına çıkacak adayı şubat ayı ortalarında gerçekleşecek toplantının ardından masadaki en yaşlı lider olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu açıklayacak.

Haziran 2023’te yapılması planlanan seçimlerin öne alınması tartışılırken partilerin veya ittifakların Cumhurbaşkanlığı için aday belirleme zamanı da daralmaya başladı. Bu kapsamda 6’lı Masa’nın aday belirleme süreci de devam ediyor. Masada bu sefer adayın kim olacağından ziyade kimin adayı açıklayacağı konuşulmaya başlandı.

HENÜZ ADAY İSMİ KONUŞULMUYOR

Yeni Şafak’ta yer alan habere göre geçtiğimiz günlerde Gelecek Partisi’nin ev sahipliğinde toplanan 6’lı Masa liderleri, adaylık için kendi içlerinde hazırlıklarını yapmaya başlarken, adayın ismine yönelik herhangi bir gelişme henüz yaşanmadı. Ayrıca 26 Ocak’taki İYİ Parti ev sahipliğinde yapılacak toplantıda da herhangi bir ismin zikredilmesi beklenmiyor.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU ADAYI AÇIKLAYABİLİR

İddiaya göre masanın ikinci turunun son toplantısına ev sahipliği yapacak Saadet Partisi’nde ise adayın isminin büyük ölçüde belirleneceği ifade ediliyor. Şubat ayının ortalarında yapılması beklenen bu toplantı sonrasında olası adayın kamuoyuna duyurulması planlanıyor. 6 liderin ortak katılacağı bir toplantı ile açıklanması beklenen adayın isminin ise masadaki en yaşlı isim olan Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu tarafından duyurulacağı ileri sürülüyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.