enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3775
EURO
34,7618
ALTIN
2.436,00
BIST
9.983,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,2830
EURO
34,6912
ALTIN
2.435,71
BIST
10.011,73

Akçakoyunlu Mahallesi’de terfi hattı yenileme çalışmaları arttı!

Kahramanmaraş il genelinde kesintisiz ve sağlıklı içme suyu teminine yönelik faaliyetlerine devam eden Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü olarak içme suyu sorunu yaşayan mahalle ve ilçelerimizde başlatmış olduğumuz çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

Akçakoyunlu Mahallesi’de terfi hattı yenileme çalışmaları arttı!
A+
A-

KASKİ Genel Müdürlüğü olarak ekiplerimizle birlikte hızla büyüyen ve gelişen kentimizi, geleceğe hazırlamak amacıyla kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz.

Bu bağlamda Akçakoyunlu mahallemizde yaşanan su problemini çözüme kavuşturmak amacıyla başlatmış olduğumuz içme suyu terfi hattı çalışmalarını tamamladık. Proje kapsamında Akçakoyunlu mahallemizde eskimiş ve sürekli kesintiye sebep olan 2km. uzunluğunda ki terfi hattımızı çelik ve polietilen borularla yenileyerek mahalle halkımızın hizmetine sunduk.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte mahalle halkımızı daha modern ve daha kaliteli altyapı ile kesintisiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşturduk.​

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.