enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3159
EURO
35,1191
ALTIN
2.296,14
BIST
9.064,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3258
EURO
35,1397
ALTIN
2.296,21
BIST
9.055,75

Akdeniz’in En Büyük Millet Bahçesi’nde Sona Gelindi

Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliğiyle hayata geçirilen Kılavuzlu Millet Bahçesi’nde geri sayım başladı. Başkan Güngör, “300 dönümlük proje alanımız ile Akdeniz Bölgesi’nin en büyük millet bahçesini şehrimize kazandırıyoruz. Sosyal donatıları, botanik bahçeleri, kafeterya ve restoranları, yöresel ürünler satış alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ve spor alanlarıyla çok güzel bir tesis olacak” dedi.

Akdeniz’in En Büyük Millet Bahçesi’nde Sona Gelindi
A+
A-

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile hayata geçirilen Kılavuzlu Millet Bahçesi projesinde sona gelindi. Kılavuzlu Barajı kenarında, 300 dönümlük alanda başlatılan çalışmalarla bölgeye yürüyüş yolları, kafeteryalar, spor sahaları, amfi tiyatro, gölet, oyun ve spor alanları, botanik bahçeler kazandırılıyor. Akdeniz Bölgesi’nin en büyük tesisi olacak Kılavuzlu Millet Bahçesi, sosyal donatılarıyla da büyük beğeni toplayacak. Bölgede sürdürülen peyzaj çalışmaları önemli ölçüde tamamlanırken, sosyal tesislerdeki inşaat işleri de son aşamaya getirildi. Projenin kısa süre içerisinde açılarak Kahramanmaraşlıların hizmetine sunulması hedefleniyor.

default

Şehrimize Çok Yakışacak

Yeni yatırımın Kahramanmaraş’a hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “TOKİ işbirliği ile hayata geçirdiğimiz Kılavuzlu Millet Bahçesi projemizi son aşamaya getirdik. 70 Milyonluk yatırımla Kılavuzlu Barajı ve Tarihi Taş Köprümüzün bulunduğu alanda çok güzel bir proje oldu. 300 dönümlük proje alanımız ile Akdeniz Bölgesinin en büyük millet bahçesini şehrimize kazandırıyoruz. Sosyal donatıları, botanik bahçeleri, kafeterya ve restoranları, yöresel ürünler satış alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ve spor alanlarıyla çok güzel bir tesis olacak. Çalışmalarımızı son aşamaya getirdik. İnşallah kısa süre içerisinde hemşehrilerimizi Kılavuzlu Millet Bahçemizde ağırlamaya başlayacağız. Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.