enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Asrın Felaketinin Şehirlere Olan Etkisi ve Çözüm Önerileri Kahramanmaraş’ta Konuşulacak

Asrın Felaketinin Şehirlere Olan Etkisi ve Çözüm Önerileri Kahramanmaraş’ta Konuşulacak

Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve KSÜ iş birliğiyle 6 Şubat depremlerinin 1’nci yıl dönümü dolayısıyla 26 ve 27 Ocak tarihlerinde “1. Yılında Kahramanmaraş Merkezli Depremlerin Boyutu, Şehirlere Olan Etkisi ve Çözüm Önerileri Kongresi” düzenlenecek.

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerin izlerinin silinmesi ve yeni Kahramanmaraş’ın imarı ve inşası noktasında tüm alanlarda çalışmalar hızla sürerken bir yandan da depremin 1’inci yıl dönümü dolayısıyla çeşitli programlar hazırlanıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi iş birliğiyle 26 ve 27 Ocak tarihlerinde alanında uzman isimlerin katılımıyla “1. Yılında Kahramanmaraş Merkezli Depremlerin Boyutu, Şehirlere Olan Etkisi ve Çözüm Önerileri Kongresi” düzenlenecek. 26 Ocak Cuma günü saat 10.00’da KSÜ Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezi’nde başlayacak kongrede; çevre sorunları, gıda güvenliği ve güvencesi, tarım, afet sürecinde coğrafi bilgi sistemleri ve uzaktan algılama teknikleri, ulaşım, turizm, sağlık yönetimi ve sosyal hizmetler, acil durum ve afet yönetimi, kent hafızası, sosyoloji ve psikoloji gibi pek çok konu uzman isimler tarafından ele alınacak. Kongre, 27 Ocak Cumartesi günü saat 10.00’da Şairler Tepesi’nde gerçekleştirilecek programlarla tamamlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.