enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3157
EURO
35,1159
ALTIN
2.292,25
BIST
9.058,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3258
EURO
35,1397
ALTIN
2.296,21
BIST
9.055,75

Başkan Güngör: Afşin Millet Bahçesi’ni Tamamlıyoruz

Başkan Güngör, Afşin’de 100 dönümlük alanda yapımı süren Millet Bahçesi projesinde sona gelindiğini belirtti.

Başkan Güngör: Afşin Millet Bahçesi’ni Tamamlıyoruz
A+
A-

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Afşin’de devam eden Millet Bahçesi çalışmalarını yerinde inceledi. Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ramazan Kibar’ın da yer aldığı ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Yeşilyurt Mahallesi’nde yer alan tesiste çalışmaların önemli ölçüde tamamlandığını belirtti. Başkan Hayrettin Güngör, yaklaşık 100 bin metrekarelik alanıyla Afşin Millet Bahçesi’nin ilçenin yeni buluşma mekanı olacağını belirtti.  

10 Milyon TL’lik Yatırım

Başkan Hayrettin Güngör, “Belediye Başkanımız, ilçe başkanımız ve meclis üyemizle birlikte Afşin Millet Bahçesi’nde bir çalışma ziyareti gerçekleştirdik. 10 Milyon TL’lik yatırımımızda son aşamaya geldiğimizi ifade etmek istiyorum. İnşallah kısa süre içerisinde Afşin Millet Bahçesi’nin ilk etabının açılışını gerçekleştirerek Afşinli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Millet Bahçemiz içerisinde yer alan yeme – içme mekânları, sosyal donatı alanları, oyun gruplarıyla ilçemize çok yakışacak. İlk etap çalışmalarımızı tamamlayıp Afşin Millet Bahçemizi hemşehrilerimizin hizmetine sunduktan sonra önümüzdeki süreçte de ikinci etap çalışmalarına başlayacağız. Afşin Millet Bahçesi’nde yeşil alanların varlığını da çok önemsiyoruz. Bu noktada ilçemizin iklimine uygun ağaçlandırma yapacağız” dedi.

Afşin Evi Müjdesi

Afşin Millet Bahçesi’ne yeni bir Afşin Evi’nin de kazandırılacağının müjdesini veren Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Afşin Millet Bahçesi’nin içerisine yeni bir Afşin Evi de kazandıracağız. Ekiplerimize talimat verdik. Derhal projelendirme çalışmalarına başlayacağız. Bu alana ilçemizde özellikle daha önceki yapıları anımsatan bir Afşin Evi inşa edeceğiz. Afşin’imize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Başkan Güngör’e Hizmet Teşekkürü

Afşin Millet Bahçesi’nde devam eden çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından ilçemize kazandırılan Afşin Millet Bahçesi’nde rekreasyon çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarda büyük aşama kat edildi. İnşallah kısa süre içerisinde Afşin Millet Bahçesi’nin ilk etabının açılışını gerçekleştirerek hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. İnşallah önümüzdeki sezonda da ikinci etap çalışmaları gerçekleştirilecek. Burası betonarme yapıların çok fazla yer almadığı, yeşil alanların bolca bulunduğu, hemşehrilerimizin spor yapabileceği, dinlenebileceği, sosyalleşebileceği bir alan olacak. Şehrimize kazandırdıkları için Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.