enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Başkan Okay’dan Öğrencilere Ara Tatili Sürprizi

Başkan Okay’dan Öğrencilere Ara Tatili Sürprizi

Öğrenciler ara tatilin tadını Dulkadiroğlu Gençlik Merkezlerinin düzenlediği etkinliklerde çıkarıyor.

Dulkadiroğlu Belediyesi Gençlik Merkezleri, Belediye Başkanı Necati Okay’ın talimatıyla, ara tatilde olan öğrenciler için bir dizi etkinlik planladı. Bu kapsamda mobil etkinlik ekipleri oluşturan Gençlik Merkezleri, konteyner kentlerde etkinliklere başladı.

İlk olarak Umut Koç Konteyner Kent’te öğrencilerle bir araya gelen ekipler, Palyaço gösterisi, yüz boyama etkinliği, çocuk müzikali, sandalye kapmaca, halat çekme gibi oyunlarla ve kitap boyama etkinlikleri düzenledi.Oyunlar sonrasında öğrencilere ikramlarda bulunan Gençlik Merkezleri ekibi, etkinliklerin devam edeceğini bildirdi.Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bu gibi etkinliklerle öğrencileri yoğun ders programının stresinden uzaklaştırmaya çalıştıklarını söyledi.

Dulkadiroğlu Gençlik Merkezleri’nin her bakımdan gençlerin ve öğrencilerin yanında olduğunu söyleyen Başkan Okay, şunları ifade etti: “Gençlerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamayı sürdüren gençlik merkezlerimiz, etkinlik alanlarını genişletmeyi sürdürüyor. Ara tatili fırsat bilen ekiplerimiz, öğrencilerimizin yanlarına giderek onlarla vakit geçiriyor. Burada amaç hem ara tatilde stresten uzak kalmaya çalışan çocuklarımızı deşarj etmek, hem de gençlik merkezlerimizi sevdirmektir. Ekiplerimiz Sakarya Konteyner Kent’te, Necip Fazıl Konteyner Kent’te, Baykar ve Karacasu Konteyner Kent’te öğrencilerle buluşmayı sürdürecek.

​​​​​​​Hafta boyu bu etkinliklerimiz devam edecek. Burada gençlerimizi gençlik merkezlerine davet ederek onların hem eğitimlerine hem sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağmamayı hedefliyoruz.”                   

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.