enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
33,9886
EURO
37,8641
ALTIN
2.823,14
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Hafif Yağmurlu
30°C
K.Maraş
30°C
Hafif Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Çok Bulutlu
30°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
33,9875
EURO
37,8516
ALTIN
2.822,03
BIST
9.616,47

Başkan Toptaş, LGS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi

Başkan Toptaş, LGS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi
REKLAM ALANI

2 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan Liseye Geçiş Sınavı (LGS) dolayısıyla mesaj yayımlayan Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, öğrencilere başarılar diledi. Başkan Toptaş, “Onikişubat Belediyesi olarak bir üst öğrenime geçecek öğrencilerimizin hedeflerine ilerlemeleri için ihtiyaç duydukları destekleri onlarla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, 2 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan Liseye Geçiş Sınavı (LGS) dolayısıyla mesaj yayımladı.Mesajında Onikişubat ilçesinde sınava girecek 8 binden fazla öğrenci başta olmak üzere Kahramanmaraş ve Türkiye’deki 1 milyon 38 binden fazla öğrenciye başarılar dileyen Başkan Toptaş, belediye olarak tüm öğrencilerin sınava rahat ve sorunsuz bir şekilde girebilmeleri için üzerlerine düşen gerekli tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Öğrencilere sınavla ilgili tavsiye ve nasihatlerde bulunan Başkan Toptaş, “Pazar günü yapılacak olan Liseye Geçiş Sınavı (LGS)’na girerek bir üst öğrenime geçecek olan öğrencilerimize şimdiden üstün başarılar diliyorum. İnanıyoruz ki öğrencilerimiz uzun bir süredir hazırlandıkları bu sınavı en güzel şekilde geçerek hayalini kurdukları liselere yerleşecekler. Öğrencilerimizin sınavda iyi bir başarı elde etmesi de kuşkusuz en büyük dileğimizdir. Bu anlamda sınava girecek olan öğrencilerimizin konsantrasyonlarının dağılmaması için, sınav öncesi ve sınavın bitimine kadar geçen süre zarfında sessizlik için gereken hassasiyet ve duyarlılığın göstermesini önemle rica ediyoruz. Değerli velilerimize de bir söz söyleyecek olursak, evlatlarımızın gireceği sınavda sonuç ne olursa olsun onlara destek olmayı sürdürelim. Bu vesile ile sınava girecek bütün öğrencilerimize başarı ve zihin açıklığı diliyorum.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.