enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

“Batı mahallelerimiz üvey evlatlıktan çıkaracağız”

“Batı mahallelerimiz üvey evlatlıktan çıkaracağız”

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Fatmalı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, batı köylerine gelen hizmetlerin yetersiz olduğunu söyledi.

İlçe merkezini 3 köprü ile daha da yakınlaştıracağız
31 Mart yerel seçimlerine dur durak bilmeden, mahalle, köy demeden vatandaşlarla bir araya gelerek hazırlanan Yeniden Refah Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, Fatmalı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
​​​​​​​
Fatmalı ve bölgedeki mahallelerin sorunları ve sorunların çözümleri hakkında vatandaşlarla istişarelerde bulunan Ceyhan, bu bölgenin mevcut belediye tarafından görmezden gelindiğini ve ikinci plana atıldığını söyledi. Bu mahallerin daha iyi ve daha güzel hizmetleri hak ettiğini vurgulayan Ceyhan, Onikişubat Belediye Başkanı seçilmesi durumunda bu mahalleleri kent merkezi ile aynı seviyede hizmetler getireceklerini ifade etti.

“BATI BÖLGEMİZDEKİ MAHALLELERE AYRI ÖNEM VERECEĞİZ”Ceyhan, şu ifadeleri kullandı: “Bugün bizim evimiz sayılan Fatmalı Mahallesi’ndeydik. Bu bölge bizim ata, dede toprağı. Batı köyleri, batı mahalleleri bizim için önemli. Memleketimiz için de önemli, çünkü burada 16-17 tane mahalle var. Bugüne kadar buraya gelen hizmetler, bu bölgenin hak ettiği ölçüde değil. Bizler buraya ayrı önem vermekteyiz. Bizi burada sıcak bir şekilde karşılayan tüm hemşerilerime, muhtarlarıma Allah razı olsun. Onlarla hasbihal ettik. Onlar sıkıntılarını söyledi, biz fikirlerimizi söyledik, çözümlerimizi söyledik. Birbirimizle daha iyi tanışma ve kaynaşma fırsatı oldu. Bunlar vatanımız milletimiz için önemli. Daha iyi, daha güzel yapabilmek adına adımlar atıyoruz.”

DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIMIZA İNANIYORUZCeyhan şöyle konuştu; “Hemşerilerimizin teveccühü ile göreve geldiğimizde ilk kazmayı batı mahallelerimizden vurmaya başlayacağız. Buradaki hizmet eksikliğini yakinen biliyorum. Mevcut yönetim 10 yıldır belediyeyi yönetiyor, hemşerilerimize hizmetler için, güzel hizmetleri için teşekkür ediyoruz fakat şunu da belirtmek isterimki; bizim hiçbir şahısla problemimiz yok. Çünkü biz, Allah rızası için, vatan meselesi, memleket meselesi diye yola çıktık. Sizlerin orada sesi olabilirsek, sizlerin orada bir gözü, kulağı olabilirsek ne mutlu bize. Doğru yapılan her şey için, vatandaşa yapılan her türlü hizmet için teşekkür ediyoruz. Ama bizler genç ekibimizle, enerjimizle, davamıza olan inancımızla, inançlı kadrolar olarak daha iyisini yapacağımıza inanıyoruz. Bu bayrağı daha yükseklere taşıyacağımıza inanıyoruz. Bunun için de sizden bir oy istiyoruz.”

BÖLGEYE 3 KÖPRÜ YAPACAĞIZBatı mahalleleriyle ilgili ciddi ve önemli projeler oluşturduklarını da belirten Yeniden Refah Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan;  “Bu bölgeyi tanıdığım için sorunları da biliyorum. En büyük problemimiz ulaşım olduğundan ötürü 3 tane köprü projemiz var. Bunların bir tanesi eski Kürtler Avşarı Köprüsü barajın altında kaldı. Bizler, Kürtler Avşarı’ndan karşı düzlüğe bir köprü atacağız. Medeniyetler yolsuz olmaz, gidiş gelişler, alışverişler, ticaretler, ziyaretler yol olmadan olmaz. Yol olmalı ki insanımız gelişmeli, yol olmalı ki şehirlerimiz, beldelerimiz gelişmeli. Bu köprü hemen bizim yapacağımız ilk işlerden biri. Batı köylerinden bir kardeşiniz olarak Rabbim bize bu görevi nasip ederse inşallah ilk kazmayı oraya vuracağız. Sizlerin de desteğiyle biz bu bayrağı inşallah Onikişubat’a hep birlikte dikeceğiz”  diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.