enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri

Bem-Bir-Sen Emek Buluşması Gerçekleştirildi

Bem-Bir-Sen Emek Buluşması Gerçekleştirildi

Programda açılış konuşmalarını gerçekleştiren Bem-Bir-Sen İl Başkanı Necati Kahveci: “Öncelikle Bem-Bir-Sen ailesi olarak organize ettiğimiz Emek Buluşmamıza katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Bem-Bir-Sen ailemize bağlı Büyükşehir, Onikişubat ve Dulkadiroğlu Belediyelerimizde memurlarımızın daha kaliteli bir ortamda çalışmaları için mücadelemizi sürdürüyoruz.

Bugün de belediyelerimizi yönetmeye talip olan kıymetli siyasetçilerimizle birlikte bu noktada istişarelerde bulunmak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Davetimize icabet eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkan Adayımız Sayın Hanifi Toptaş ve Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayımız Sayın Necati Okay’a şükranlarımızı sunuyoruz” cümlelerini kaydetti.

Memurlarımızın Sorunlarını BiliyoruzEmek Buluşması’nda Bem-Bir-Sen üyelerine hitap eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel: “Siz değerli memur kardeşlerimizin sorunları ve yaşadığı zorlukları biliyorum. İnşallah göreve geldiğimizde bu sorunlarınızı çözüme kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.