enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5304
EURO
34,9545
ALTIN
2.440,12
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,5187
EURO
34,9082
ALTIN
2.431,46
BIST
9.813,35

Buraya Türklerin Girmesi Yasak

Buraya Türklerin Girmesi Yasak

Son dönemlerde mültecilerle ilgili çıkışlarıyla adından söz ettiren Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Gaziantep’te Suriyelilere ait olduğu öne sürülen gazinonun önüne gidip video çekti. Özdağ, bu gazinoya Türklerin girmesinin yasak olduğunu ifade etti.

“TÜRKLERİN GİRMESİ YASAK OLAN BİR KULÜP BURASI”

Özdağ, burada yaptığı konuşmada şehirde büyük bir ayrışmanın olduğunu vurgulayarak “Evet şimdi Gaziantep’in merkezindeyiz. Atatürk Meydanı’na çok yakın bir yerdeyiz. Burası bir ara sokak. Gördüğünüz gibi bir gece kulübü, gazino var. Suriyelilere ait. Türklerin girmesi yasak olan bir gece kulübü burası. Gaziantep, 700 bin Suriyelinin baskısı olması dışında bir de böyle bir ayrışmayı her bağlamda yaşıyor” ifadelerini kullandı.

“GEREKİRSE ZORLA YOLLAYACAĞIZ”

Açıklamalarının devamında Zafer Partisi iktidarında yapılacak olan göçmen politikalarını da aktaran Ümit Özdağ “Suriyeliler Suriyeli esnaftan alışveriş yapıyor. Türk esnafla alışverişleri ve irtibatları yok. Bu şehirde görülen her geçen gün mesafenin açıldığı. Onun için biz Zafer Partisi olarak Gazianteplilere, Şanlıurfalılara ve bütün Türkiye’ye söz veriyoruz. Anadolu Kalesi projesi ile 1 senede hepsini vatanlarına gerekirse zorla yollayacağız” dedi.

İSİM VERMEDEN KILIÇDAROĞLU’NA YÜKLENDİ

Konuşmasının sonlarında isim vermeden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Suriyelileri davulla, zurnayla göndereceğiz” sözlerine de değinen Özdağ açıklamalarını şöyle noktaladı; “Sevgili Türk halkı, size davulla, zurnayla gönüllü yollayacağız diyenlere inanmayın. Her zaman olduğu gibi yine yalan söylüyorlar. Kimse ama hiç kimse bedava alışveriş yaptığı bir süpermarketi bırakıp gitmez. Suriyelilerin Türkiye’deki durumu bu. 10 milyon kaçak ve sığınmacı 1 sene içinde vatanlarına dönecekler.”

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.