enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

‘Büyücü ve Fare’ Tiyatrosu Minik İzleyiciler İçin Sahnelenecek

‘Büyücü ve Fare’ Tiyatrosu Minik İzleyiciler İçin Sahnelenecek

Büyükşehir Belediyesi, 24 Aralık Pazar günü NFK Kültür Merkezi’nde ‘Büyücü ve Fare’ adlı tiyatro gösterisini miniklerle buluşturacak. Ücretsiz olarak sahnelenecek gösteriye tüm çocuklar davet edildi.

Sosyal belediyecilik çerçevesinde daima vatandaşların yanında olan, farklı yaş gruplarına yönelik kültür sanat faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, çocukları da unutmuyor. Çocuklara yönelik birbirinden eğitici ve öğretici kurs ve etkinliklerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 24 Aralık Pazar günü ‘Büyücü ve Fare’ adlı tiyatro gösterisini miniklerle buluşturacak. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde minik izleyici karşısına çıkacak gösteri, saat 13.00 ve 15.00’da 2 seans olarak sahnelenecek. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, büyücü ve farenin tatlı macerasını ve minik farenin iç huzuru bulmak için verdiği mücadeleyi konu alan gösteriye tüm çocukların davetli olduğu belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.