enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4912
EURO
34,9174
ALTIN
2.437,15
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,5187
EURO
34,9082
ALTIN
2.431,46
BIST
9.813,35

Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanları için 1 ton mama bıraktı

Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanları için 1 ton mama bıraktı
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanları için de seferber oldu. Kar yağışının etkili olduğu son 1 haftada doğaya 1 ton mama ve konserve gıda bırakıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde etkili olan karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürürken sokak hayvanlarına yönelik de önemli bir hizmet gerçekleştirdi. Mahalle ve Tarım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından oluşturulan ekiplerle doğadaki canlılar için belirli noktalara mama bırakıldı. Yoğun geçen kış şartları sebebiyle gerçekleştirilen çalışma kapsamında 1 ton mama ve konserve gıda sokak hayvanlarıyla buluşturuldu. Mahalle ve Tarım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak rutin bir şekilde sokak hayvanlarımız için belirli noktalarımıza mama bırakıyoruz. Yoğun geçen kış şartları sebebiyle nokta sayımızı artırdık. 1 haftadır gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla doğaya 1 ton mama ve konserve gıda bıraktık” ifadeleri kullanıldı.