enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Büyükşehir, Edebiyatseverleri Usta Kalemlerle Buluşturmayı Sürdürüyor

Büyükşehir, Edebiyatseverleri Usta Kalemlerle Buluşturmayı Sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi, ‘Kütüphane Söyleşileri’ kapsamında edebiyatseverleri usta kalemlerle buluşturmaya devam ediyor. Söyleşilerin çok verimli geçtiğini ve kişisel gelişimlerine önemli katkı sağladığını belirten edebiyatseverler, Büyükşehir Belediyesi ile şair ve yazarlara teşekkür etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şiir ve edebiyatın başkentinde kültür sanat etkinliklerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Kütüphane Söyleşileri programı çerçevesinde; Tarihçi – Yazar Mirsad Fırtına, Eğitimci – Yazar Alparslan Yurtsever, Araştırmacı – Yazar Hatice Güzel, Yazar Yaşar Bayraktar, Şair – Yazar Mustafa Köneçoğlu ve Eğitimci – Yazar Kadriye Kırdök, halk kütüphanelerinde okurlarla bir araya geldi.

Edebiyatseverlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği söyleşilerde; Mirsad Fırtına, ‘Geçmişten Günümüze Maraş Deprem Tarihi’, Alparslan Yurtsever, ‘Hayat Okulunda ve Okul Hayatında Başarının Yolu’, Hatice Güzel, ‘Ciğerimin Sızısı Otizm ve Özel Gereksinimli Çocuklarımız’, Yaşar Bayraktar, ‘Çocuk ve Kitap’, Mustafa Köneçoğlu, ‘Sanat ve Hayat’ ve Kadriye Kırdök, ‘Bu Yüzyılda Genç Olmak’ konusunu ele aldı. Söyleşilerin çok verimli geçtiğini ve kişisel gelişimlerine önemli katkı sağladığını belirten edebiyatseverler, Büyükşehir Belediyesi ile şair ve yazarlara teşekkür etti.

​​​​​​​

1 Aralık Cuma gününe kadar devam edecek Kütüphane Söyleşileri etkinlik takvimine https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/11/17/kutuphane-soylesileri-etkinlik-takvimi  internet adresinden ulaşılabiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.