enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3694
EURO
34,9629
ALTIN
2.325,75
BIST
9.071,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3694
EURO
34,9629
ALTIN
2.325,75
BIST
9.071,02

Büyükşehir Kış Şartlarıyla Mücadelesini Aralıksız Sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından, şehir merkezinde etkisini artıran kış şartlarıyla mücadele kapsamında yaya ve araç trafiğinde herhangi bir aksamaya mahal vermemek için ana arter, cadde, bulvar ve sokaklarda kar küreme, tuzlama ve solüsyon uygulamaları gerçekleştiriliyor.

Büyükşehir Kış Şartlarıyla Mücadelesini Aralıksız Sürdürüyor
A+
A-

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde etkisini artıran kış şartlarıyla mücadele kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler tarafından, şehir merkezinde ana arter, bulvar, cadde ve sokaklarda kar yağışı ve buzlanma neticesinde meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçmek için kar küreme, tuzlama ve solüsyon uygulamaları gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda ekipler, vatandaşlar tarafından kış şartlarıyla mücadele kapsamında ulaştırılan taleplere anında müdahale edebilmek için şehir merkezinde ve ilçelerde pek çok noktada konumlanmış durumda. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımız kış şartlarıyla mücadele kapsamında taleplerini 112 Acil Çağrı Merkezi ve Alo 153 üzerinden Afet Koordinasyon Merkezi’ne ulaştırabilirler” ifadelerine yer verildi.

Tüm Araç ve Personelimizle Sahadayız

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, “Şehir merkezinde, ilçelerde ve kırsal mahallelerimizde tekrardan etkisini gösteren kış şartlarıyla mücadele kapsamında 220 araç ve 600’ün üzerinde personelimizle gece gündüz demeden sahadayız. Yaya ve araç trafiğinde meydana gelebilecek herhangi bir aksamaya mahal vermemek için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Sorumluluk sahamızda ulaşıma kapalı hiçbir yol kalmayana kadar çalışmalarımız devam edecek” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.