enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3195
EURO
35,0491
ALTIN
2.308,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3258
EURO
35,1397
ALTIN
2.296,21
BIST
9.055,75

Büyükşehir’den Türkoğlu’na yeni köprü

Başkan Güngör, “Türkoğlu Kuyumcular Mahallemize dar olduğu için ulaşımda tehlike arz eden köprü yerine yaklaşık 100 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa ediyoruz. İhalesine 11 Mayıs Çarşamba günü çıkıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Büyükşehir’den Türkoğlu’na yeni köprü
A+
A-

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde, ilçelerde ve kırsal mahallelerde yatırımlarını hayata geçirmeye devam ediyor. Şehir genelinde pek çok mahalleye yeni köprüler inşa eden Büyükşehir Belediyesi, bir yenisini de Türkoğlu Kuyumcular Mahallesi’ne kazandırıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, bölgeye kazandırılacak yeni köprü için ihaleye çıkıyor. 11 Mayıs Çarşamba günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek ihalenin ardından bölgeye kazandırılacak yeni köprünün inşaatına başlanacak. Çalışmalarla bölgeye yaklaşık 100 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğinde, 7 ayaklı modern bir köprü kazandırılacak.

Şehrimize Hayırlı Olsun

Türkoğlu Kuyumcular Mahallesi’ne kazandıracak yeni köprü ile ilgili bilgiler aktaran Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Türkoğlu Kuyumcular Mahallemize dar olduğu için ulaşımda tehlike arz eden köprü yerine yaklaşık 100 metre uzunluğa, 12 metre genişliğe sahip 7 ayaklı modern bir köprü kazandırıyoruz. 11 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilecek ihalenin ardından hemen köprümüzün inşaatına başlayacağız. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.