enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3195
EURO
35,0491
ALTIN
2.308,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3258
EURO
35,1397
ALTIN
2.296,21
BIST
9.055,75

Büyükşehir’den yol bakım ve onarım çalışmaları

Büyükşehir’den yol bakım ve onarım çalışmaları
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, deforme olduğu için ulaşımda aksamalara neden olan ana arter, cadde, bulvar ve sokaklarda yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda şehrin muhtelif yerlerinde, cadde, bulvar, sokak ve kavşaklarda asfalt tamiri gerçekleştiriliyor. Ekiplerin çalışma gerçekleştirdiği adresler arasında Vezir Hoca Bulvarı, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı, Turgut Özal Bulvarı, Stadyum Kavşağı, Şekerdere Bulvarı, Ulu Camii önü, İsmet Karaokur Bulvarı, Bahçeci Hoca Bulvarı, Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi gibi pek çok nokta yer alıyor. Ayrıca ekipler Afşin ilçesinde bulunan Elçibey Caddesi’nde de yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Deforme olan ve ulaşımda sorun teşkil eden bölgeler tamir edilerek yaya ve araç trafiğinde meydana gelebilecek aksamaların önüne geçilmesi hedefleniyor.

Trafik Güvenliğini Sağlamayı Hedefliyoruz

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, “Tüm araç ve personelimizde şehir genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Şehir merkezinde ve ilçelerde deforme olduğu için ulaşımda engel teşkil eden arterlerde iyileştirme çalışmalarımızı tamamlayarak yaya ve araç trafiğinde meydana gelebilecek aksamaları engellemeyi hedefliyoruz. Bu noktada çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” ifadelerine yer verildi.